Producten & Diensten

Onze producten & diensten

  • Het begeleiden bij een project.
  • Het renoveren van uw badkamer, keuken, garage, gehele woning of bedrijfspand.
  • Het verbouwen, aanbouwen en uitbouwen van woonhuizen en bedrijfspanden.
  • Het herstellen en plaatsen van kozijnen (kunststof, hardhout, aluminium) of schuifpuien.
  • Daken: gevels, dakkapellen of zolderverbouwingen.
  • Het uitvoeren van elektrotechnische installaties.
  • Het aanleggen en plaatsen van vloerverwarming en cv- en waterinstallaties.
  • Het aanvragen van bouwvergunningen.
  • Het opsporen en oplossen van lekkages.
  • Het beheren en onderhouden van leegstaande gebouwen.

B-Bouw: uw specialist op het gebied van aanbouw, uitbouw en verbouw

Bent u van plan om uw woning grondig te verbouwen? Of wilt u voor een aan- of uitbouw? B-Bouw kan u helpen om deze keuze te maken. Er is bovendien een klein verschil tussen een uit- of een aanbouw. Een uitbouw is bijvoorbeeld een serre waarbij uw bestaande gevel is doorgebroken. De glazen wand van de serre is dus uw buitenmuur. Bij een aanbouw wordt er een ruimte aan uw huis vastgeplakt, uw gevel wordt dus níet doorgebroken. Voor een aanbouw gelden er weer andere regels als voor een uitbouw. Heeft u geen idee wat voor u het meest gunstig is? Vraag B-Bouw om vrijblijvend advies! B-Bouw adviseert u over de verschillende mogelijkheden die passen bij uw situatie.

Een pui, een dakkapel of een extra grote woonkamer?

Er zijn veel manieren om uw woning extra ruimte te geven. Bijvoorbeeld door uw woonkamer groter te maken door middel van een uitbouw. Eventueel kunnen wij van deze uitbouw een soort serre maken: veel glas, een pui of mooie schuifdeuren. Uw tuin wordt zo bij uw woonkamer betrokken en dit geeft een groot gevoel van ruimte. U kunt ook kiezen voor extra ruimte op de bovenverdieping van uw huis. Dit kan bewerkstelligd worden door een dakkapel. B-Bouw is gespecialiseerd in het installeren van dakkapellen. En om het allemaal nog makkelijker te maken vragen wij voor u de bouwvergunning aan!

Installaties door B-Bouw

B-Bouw kan u een zo compleet mogelijk plaatje aanbieden. Als u bijvoorbeeld een badkamer bij uw huis aan wilt bouwen, verzorgen wij de aanbouw, de installatie van het sanitair, het betegelen van de badkamer, het aansluiten van de verwarming: kortom alles wat er bij een nieuwe badkamer komt kijken.

B-Bouw helpt u met uw lekkages

Ondervindt u wateroverlast wegens een lekkage ergens in uw woning of pand? Schakel dan meteen B-Bouw in. Wij sporen de lekkage op en zorgen voor een waterdichte reparatie. Ook assisteren wij u bij het indienen van de schade expertise.

Schakel B-Bouw in voor onderhoud en renovatie

Woont u in een monumentaal pand en is dit pand aan een onderhoudsbeurt toe? Of bent u niet tevreden met de indeling; wilt u muren uitbreken en een nieuwe badkamer laten installeren? Schakel dan B-Bouw in. Wij renoveren uw pand zodat deze weer jaren mee kan. Bovendien raden wij u aan om regelmatig onderhoud te laten plegen aan uw pand. Goed onderhoud scheelt uiteindelijk in de kosten, want kleine mankementen worden direct in de kiem gesmoord, voordat ze uitgroeien tot grote (en dure) problemen. Schakel B-Bouw dus ook in voor renovatie en onderhoud.

B-Bouw vraagt ook uw vergunning aan

Wilt u een serre aanbouwen, een schuur op uw landgoed laten bouwen? Of wilt u een extra verdieping op uw huis? Voor deze woonwensen heeft u een bouwvergunning nodig. Dit is vaak onbekend terrein voor veel mensen. Om het u gemakkelijk te maken, doet B-Bouw dit voor u! Samen zullen we uw bouwplannen bespreken en kijken naar een passende oplossing. Wat is haalbaar en wat niet? Zolang u tevreden bent, is B-Bouw dat ook! Als de plannen eenmaal besproken zijn, vragen wij voor u een bouwvergunning aan. Een verbouwing was nog nooit zo makkelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor offertes en afspraken.

Bij B-Bouw is uw vastgoed in veilige handen

Staat uw vastgoed voor een ruime tijd leeg en wilt u een betrouwbaar bedrijf inschakelen die ervoor zorgt dat uw leegstaande gebouwen de waarde behouden en gevrijwaard blijven van leegstandsproblemen? Dan zijn wij het juiste bedrijf voor u! Wij beheren en verzorgen de onderhoud van uw gebouw en helpen u graag de risico’s op waardevermindering en extra kosten voor uw leegstaande gebouw uit te sluiten.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden van B-Bouw? Vraag om persoonlijk passend (bouw)advies. Neem telefonisch of per mail contact op via 06 23350888 of bbouwaannemersbedrijf@gmail.com